У Прилісненській громаді запрацювали дитячі садочки

20 Серпня 2020, 09:00
У Прилісненській громаді почали працювати дитячі садочки 1145
У Прилісненській громаді почали працювати дитячі садочки

У Прилісненській об'єднаній територіальній громаді після тривалої перерви у зв'язку з карантином розпочали роботу заклади дошкільної освіти у селах Прилісне, Галузія та Городок.

Батьки приводили дітей до дитсадка, де їх зустрічали медичні працівники, які вимірювали температуру безконтактним термометром та заносили у журнал обліку вимірювання температури, вихователі та помічники. При вході облаштували куточки COVID-19 із плакатами та наочними матеріалами, на столах знаходяться антисептики, паперові рушники, маски, рукавички, поруч урни з кришками та поліетиленовими пакетами для використаних засобів захисту, повідомили на сайті громади.

Для того, аби дитячі садки відкрилися, мали виконати низку вимог. Зокрема, дитсадки повинні бути забезпечені необхідними деззасобами, антисептиками, безконтактними термометрами, засобами індивідуального захисту (масками, рукавичками) тощо. Кошти на ці засоби виділили з бюджету громади. 

Читайте також: Вчителі замість масок носитимуть захисні щитки

Як тільки заклади виконали всі необхідні умови, до них здійснила виїзд комісія, яка комплексно перевіряє готовність до роботи. До складу комісії обов’язково входять представники гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради та Маневицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

У садках, що запрацювали, змінили режим приймання дітей: батьки не можуть заходити у приміщення закладу, а залишають і забирають діток на подвір’ї.

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024