На Львівщині через велику кількість хворих на коронавірус відкривають лікарні другої хвилі

11 Серпня 2020, 11:47
На Львівщині відривають лікарні другої хвилі 558
На Львівщині відривають лікарні другої хвилі

Наразі Львівщина лідирує й за кількістю хворих.

Львівська область перейшла поріг 50% заповненості ліжок хворими на коронавірус у лікарнях першої хвилі, тож в області для хворих відкривають лікарні другої хвилі. Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пише Твоє місто.

«У нас зростає кількість людей, яких госпіталізують. Львівська область теж вже перейшла поріг щодо 50 відсотків заповненості ліжок лікарень першої хвилі. Звичайно, ми почали розгортати лікарні другої хвилі і можемо констатувати, що ми не можемо легковажно ставитись до коронавірусу. Він набирає обертів, і ми це бачимо по кількості людей, у яких ми виявляємо коронавірус кожного дня, і людей, яких ми госпіталізуємо», – сказав міністр.

Відкривати лікарні другої хвилі в Україні почали у червні.

Наразі Львівщина лідирує й за кількістю хворих – 10 981, далі йдуть Київ, Чернівецька та Івано-Франківська області. За даними МОЗ, лікарні першої хвилі на Львівщині заповнені на 52,48%.

Читайте також: В Україні – 1158 нових випадків коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024