Керівник Любомльської лікарні отримав нагороду від Президента Національної академії наук

11 Серпня 2020, 10:47
1004

Генеральний директор КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради» отримав відзнаку від президента Національної академії наук України

Про це повідомляють на сторінці Любомльського ТМО у фейсбуці.

Заслуги Володимира Дибеля, керівника Любомльської лікарні, депутата обласної ради та заслуженого лікаря України не залишились поза увагою Президента Національної академії наук України Бориса Патона.

За вагомий внесок у розвиток медичної науки, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди особистого ювілею – 60-річчя від дня народження, який Володимир Дибель відзначив 4 серпня, Борис Патон відзначив лікаря Любомльської лікарні дипломом.

А вручила почесну відзнаку керівнику лікарні його заступниця з медичної частини Наталія Ліщук на щоденній нараді перед колективом медичного закладу.


Читайте також: За півроку на Волині народилося майже п'ять тисяч малюків

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
11 Серпня 2020, 14:25
Чудово: нарада медиків, в приміщенні, всі без масок, міцне рукостискання, обличчям до обличчя на відстані 50 см! Заслужений медик демонструє на собі , що таке вісцеральне ожиріння, яке є ознакою і причиною купи хвороб , що призводять до передчасної смерті, а для держави - мільонних збитків на лікування таких любителів поїсти "смачненького". Але ж ні - він ще й отримує відзнаку! Жаль, сором, смуток і навіть розпач - ось що я відчуваю з цього приводу.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024