У Ратному відновить роботу інклюзивно-ресурсний центр

09 Серпня 2020, 09:00
У Ратному відновить роботу інклюзивно-ресурсний центр 539
У Ратному відновить роботу інклюзивно-ресурсний центр

З 10 серпня запрацює «Інклюзивно-ресурсний центр» Ратнівської районної ради.

Про це стало відомо під час засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 7 серпня, інформують на сайті Ратнівської РДА.

Нагадаємо, за ситуацією з коронавірусом, Ратнівщина потрапила до «зеленої» зони.

Члени комісії вирішили відновити з 10 серпня 2020 року роботу комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ратнівської районної ради за напрямом – проведення комплексної оцінки розвитку, з метою забезпечення вчасного зарахування дітей з особливими освітніми потребами до закладів дошкільної та загальної середньої освіти, які мають розпочати навчання у 2020/2021 навчальних роках та проведення корекційно-розвиткових занять для дітей, які не отримують необхідних послуг у закладах освіти.

Роботу закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» здійснювати за умови виконання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затвердженими постановою головного державного санітарного лікаря України від 21 травня 2020 року № 25.

Читайте також: Президент України доручив Уряду мобілізувати сили для уникнення другої хвилі коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024