Рівненщина залишається в «зеленій» карантинній зоні

08 Серпня 2020, 14:18
721

Рівненська область продовжує перебувати у «зеленій» зоні за епідпоказниками коронавірусної інфекції.

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

За результатами засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зміни торкнулися інших міст України – Луцька і Тернополя, які переходять до "помаранчевої" і "жовтої" зони відповідно.

Дані про «карантинні» зони оновлюватимуться. Офіційні дані щодо визначення рівня епідемічної безпеки поширення COVID-19 затверджуються лише за підсумками засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС.

Наразі перехід регіону з однієї в іншу зону можливий за умови, коли 5 днів поспіль там спостерігаються зміни одного із визначених показників. 

Нагадаємо, що адаптивний карантин в Україні продовжений до 31 серпня 2020 року.

Стосовно обмежень, то вони діятимуть на усіх рівнях, включаючи «зелений». Серед обов’язкових вимог у всіх зонах — носіння масок у громадських місцях, проведення масових заходів лише за умови перебування не більше 1 особи на 5 м кв., заповненість кінотеатрів – не більше, ніж на 50%, перевезення пасажирів тільки на сидячих місцях.

Читайте також: На Рівненщині зафіксували 39 нових випадків коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024