У Луцьку не зупинять транспорт й не закриють жодного закладу, – Ігор Поліщук 

01 Серпня 2020, 10:40
3938

У Луцьку не припинятимуть рух громадського транспорту та не закриватимуть будь-які заклади попри те, що Луцьк занесений до «червоної» зони. 

Про це у себе на фейсбук-сторінці повідомив радник в. о. міського голови Ігор Поліщук.

Поліщук зазначив, що державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «без будь-яких особливих причин» віднесла Луцьк з 3 серпня до «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

«Справжні мотиви такого рішення не зрозумілі, адже в останній час щодо статистики по рівню захворюваності на COVID-19 в місті нічого не змінилось», – додав Ігор Поліщук.

«Червоний» рівень означає, що має бути зупинений громадський транспорт, зачинені дитячі садки, заклади громадського харчування, готелі та інше, що в свою чергу призведе до відсутності роботи й засобів для прожиття у тисяч лучан та ще більші недонадходження до міського бюджету й спричинить величезні незручності та проблеми для десятків тисяч лучан.

«Якщо центральна влада хоче працювати по закону – нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження», – підсумував Поліщук.

Читайте також: Луцьк – у червоній зоні за ситуацією з коронавірусом 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024