Луцькі медики отримали допомогу від благодійного фонду «Серце в долонях»

31 Липня 2020, 11:31
Луцькі медики отримали допомогу від благодійного фонду «Серце в долонях» 2945
Луцькі медики отримали допомогу від благодійного фонду «Серце в долонях»

В Україні смертність від серцево-судинних захворювань займає перше місце. Завдяки сучасному спеціальному дослідженні стану судин всіх систем та органів на надсучасних ангіографах ця летальність зменшується майже вдвічі.

Про це повідомляє Луцька міська клінічна лікарня.

Перший ангіограф у цій лікарні з'явився у 2013 році. За цей проміжок часу вдалося досягти серйозних зрушень у лікуванні інфаркту міокарда і діагностиці серцево-судинних захворювань.

У рентгено-хірургічному блоці лікарні виконують 70% всіх стентувань, які проводять в області загалом. Зокрема, пацієнтам з інфарктом медична допомога надається у цілодобовому режимі.

Благодійний фонд "Серце в долонях" допомагає покращувати надання медичної допомоги волинянам у вигляді благодійної допомоги від шприців до хірургічного обладнання закладам, які надають стаціонарну медичну допомогу цілодобово.

У Луцькій міській клінічній лікарні отримали благодійну допомогу у вигляді виробів медичного призначення, а саме: 72 специфічних ангіографічних набори і 20 відсмоктувачів.

Читайте також: На Волині соціальні працівники отримали допомогу від ЮНІСЕФ

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024