Будівництво амбулаторії у Шацькому районі – на стадії завершення

31 Липня 2020, 10:21
1477

Щотижня заступник голови райдержадміністрації Володимир Самусєв здійснює робочі поїздки, аби проінспектувати хід будівельних робіт об’єктів, що здійснюються в Шацькому районі в рамках ініціативи Президента України «Національна програма «Велике будівництво».

Нагадаємо, що у селі Піща будуються два об’єкти, які здійснюються з ініціативи президентського великомасштабного проєкту «Велике будівництво».
Зокрема, проєкт «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Піща, вул. Центральна, 84 Шацького району Волинської області», та «Нове будівництво амбулаторії в селі Піща», повідомляє Шацька РДА.

Замовником даного проєкту виступає Волинська обласна державна адміністрація.

Будівельні роботи здійснювало ТОВ «Шинака-Україна».

У 2020 році на співфінансування з місцевого бюджету на будівництво медичного закладу виділено 70 тисяч грн. На даний час об’єкт знаходиться на стадії завершення (на 95 % готовий до експлуатації).

Завезено частково медичне обладнання. Потребує ще будівельних робіт покрівля амбулаторії та проведення благоустрою території медичного закладу.

Читайте також: Українські породіллі отримають 5 тисяч гривень замість «пакунку малюка»



Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
04 Серпня 2020, 00:28
В новій амбулаторії і лікарям буде краще працювати і пацієнтам лікуватись. В нас часто по селах медицина в такому стані, що добре як стіни не валяться, а тут все має нарешті бути зручно і сучасно. Чекаємо завершення 5% робіт!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024