На Рівненщині оголосили конкурс на посаду керівника геріатричного пансіонату

16 Липня 2020, 14:57
На Рівненщині оголосили конкурс на посаду керівника геріатричного пансіонату 2029
На Рівненщині оголосили конкурс на посаду керівника геріатричного пансіонату

У вересні цього року закінчується контракт з чинним директором комунального закладу «Здолбунівський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради Володимиром Боярчуком. Він займав цю посаду майже рік - від 17 вересня 2019 року, відповідно до рішення обласної ради.

Фахівці виконавчого апарату ради розпочали прийом документів на заміщення посади керівника закладу, який триватиме до 29 липня включно.

З переліком необхідних документів можна ознайомитися за посиланням:

https://ror.gov.ua/anonsy/rozpochavsya-priiom-dokumentiv-na-zamishennya-posadi-kerivni-1594377797.

Документи можна подавати письмово або на електронних носіях чи електронною поштою на адресу: [email protected]а.  

Після закінчення прийому документів на чергову сесію обласної ради буде винесено питання про контракт з новим директором КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат».

Окрім переліку документів, кандидат на посаду має подати своє бачення щодо роботи комунального закладу та план його розвитку. Якщо ж документи подаватиме чинний керівник закладу, то він зобов’язаний підготувати звіт про свою діяльність на цій посаді.

Усі кандидати на посаду керівника подають декларацію особи, але не пізніше ніж за 5 робочих днів до початку засідань постійних комісій відповідної сесії обласної ради.

В обласній раді наголошують, що пропозиції кандидатів розглядатимуть лише за умови, якщо ті у визначені строки подадуть повний перелік необхідних документів.

Довідково. КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради донедавна відомий як Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Свою назву заклад змінив 5 червня 2020 року відповідно до рішення Рівненської обласної ради №1699.

Згідно з Положенням закладу, головне його завдання – догляд за людьми похилого віку, надання соціально-побутових послуг, опіки та медичного обслуговування тощо. Тут діє два відділення: геріатричне та психоневрологічне.

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024