У Луцьку планують створити медичний кластер

16 Липня 2020, 11:11
1683

Інвестиційна компанія Volwest Group має намір створити у Луцьку медичний кластер, який буде включати, акселератор, бізнес-інкубатор, навчальні та медичні заклади, наукові інституції. 

Технопарк буде розвивати стартапи у галузі медицини. Про це пише Район.Луцьк. 

На думку очільника групи компаній Віктора Корсака, настав час інвестувати в медицину. 

«Ціни у нас у рази на медичні послуги нижче світових. А рівень лікарів – досить пристойний. Чому б нам не забрати частину коштів від Ізраїлю? Адже ми не гірше інших можемо надавати послуги зі стентування, шунтування, трансплантації органів, малоінвазивних оперативних втручань, стоматології, лікувати онкологію.

І зараз у світлі медичної реформи фантастичний момент, щоб стимулювати приватний капітал інвестувати у цю галузь і який регіон зробить це першим, той і стане «Кока-Колою».

До речі наша інвестиційна компанія (Volwest Group) має намір створити у Луцьку медичний кластер (технопарк), який буде включати, акселератор, бізнес-інкубатор, навчальні та медичні заклади, наукові інституції. Він буде розвивати стартапи у галузі медицини.

Ми переконані, що саме сьогодні настав час для інвестицій у медицину, тобто відчинилася «інвестиційна кватирка»: медична реформа, COVID-19, інноваційна революція, гаджеталізація, телемедицина, велика різниця на медичні послуги в Україні та світі, при співмірній їх якості», – переконаний Віктор Корсак.

Читайте також: На Волині стартував проєкт з підтримки дітей, яких через COVID-19 повернули з інтернатів у сім’ї

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024