На Рівненщині санаторію «Червона калина» дозволили приймати пацієнтів

15 Липня 2020, 15:19
943

Санаторію «Червона калина» у селі Жобрин дозволили стаціонарно лікувати хворих на особливі захворювання.

Таке рішення прийняли у середу, 15 липня, на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС. Про це інформують у  пресслужбі Рівненської ОДА

Заклад працюватиме з дотриманням усіх епідеміологічних вимог. Відтак, лікування пацієнтів здійснюватимуть лише при наявності направлення від лікаря та негативного результату тесту на COVID-19 методом ПЛР або ІФА, проведеного напередодні.

Щодо обслуговування пацієнтів, медперсонал повинен працювати у засобах індивідуального захисту – це маска, окуляри або щиток, рукавички. Обов’язковим є використання антисептиків і дотримання соціальної дистанції. Приміщення закладу має регулярно дезінфікуватися. При вході – проведення безконтактної термометрії.

Усіх пацієнтів будуть розміщувати в палатах по одному, за виключенням дітей, які будуть перебувати з одним із родичів. Харчувати хворих будуть у відокремлених приміщеннях із дотриманням соціальної дистанції.

Читайте також:   На Волині стартував проєкт з підтримки дітей, яких через COVID-19 повернули з інтернатів у сім’ї

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024