В Шацькому районі стабілізувалася ситуація із коронавірусною інфекцією

14 Липня 2020, 11:14
541

У Волинській області за останній тиждень вдалося ліквідувати спалахи коронавірусної інфекції у декількох районах та одному місті.

Про це йшлося у понеділок, 13 липня, під час брифінгу в ОДА, пише ІА ВолиньPost.

Головна державна санітарна лікарка Волинської області Наталія Янко нагадала, що за останній тиждень спалахи COVID-19 вдалося локалізувати та ліквідувати у Любешівському, Ратнівському Маневицькому районах та Ківерцях.

Середній показник захворюваності в області за останні 7 днів знизився із 46 до 31 на 100 тисяч населення. В Луцьку він складає 43,2 на 100 тисяч населення.

«Відбувається стабілізація епідемічного процесу в Шацькому та Ратнівському районах. Показники нижчі від середньообласних і складають 6 та 13,5 відповідно», – зауважила Янко.

Найнижчі показники захворюваності на коронавірус на сьогодні реєструють у Турійському та Старовижівському районах.

«Спостерігаються лише окремі поодинокі випадки на окремих територіях, котрі пов’язані з побутовими контактами, зокрема у селах Маневицького, Горохівського, Локачинського, Любешівського, Луцького районів», – додала санлікар.

Читайте також: Рівненський диспансер радіаційного захисту населення відновлює свою роботу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024