Триває прийом документів на включення ліків в програму «Доступні ліки»

13 Липня 2020, 14:55
1380

Національна служба здоров’я України розпочала прийом документів на включення лікарських засобів до Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації за програмою реімбурсації «Доступні ліки» від  7 липня  2020 року.

Реєстр ЛЗ буде оновлюватися повністю. Оголошення про початок прийому заяв розміщено на сайті НСЗУ.

Власник реєстраційного посвідчення на лікарські засоби або його уповноважений представник (далі – Заявник), який хоче звернутися до НСЗУ щодо внесення торгових назв лікарських засобів до Реєстру, повинен подати документи в електронній формі, надіславши їх на електронну адресу [email protected].

Прийом заяв починається з 8 липня. Кінцевий термін подання документів – 18:00 16 липня. Заяви, подані після закінчення кінцевого терміну, не розглядаються.

На всі електронні документи, що подаються до НСЗУ, потрібно накладати кваліфікований електронний підпис керівника юридичної особи – Заявника (у разі подання Заяви уповноваженим представником накладається його кваліфікований електронний підпис). 

НСЗУ розглядатиме отримані від заявників документи до 23 липня  2020 року включно. Після чого опублікує на своєму сайті попередні результати у вигляді Реєстру.

Читайте також: Волинський лабораторний центр планує купити обладнання за понад мільйон гривень

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024