У місті Дубно травмпункт та травматологічне відділення працюють у штатному режимі

06 Липня 2020, 12:12
Фото ілюстративне 1978
Фото ілюстративне

Тимчасово виконувач обов'язків завідувача відділення Руслан Сінєвич спростував інформацію щодо закриття травматологічного відділення та травмпункту в Дубні.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«У зв’язку зі значною увагою громадськості до подій, що стосуються діяльності травматологічного відділення КНП «Дубенська міська лікарня», активного обговорення в соцмережах, де не рідко є невірогідна та перекручена інформація щодо закриття відділення, відсутності лікарів і інше, доводимо до відома, що травматологічне відділення й травмпункт не закриті, працюють в штатному режимі», – зазначає у соцмережі т.в.о. завідувача відділення Руслан Сінєвич.

У цих підрозділах працює кваліфікований та злагоджений колектив, який повністю виконує свої функціональні обов’язки.

У травмпункті надають цілодобово в повному обсязі невідкладну медичну допомогу всім травмованим без винятку. Стаціонарне відділення працює з певними обмеженнями щодо планової госпіталізації, дотримуючись протиепідемічних заходів на період пандемії коронавірусної хвороби, згідно з наказом МОЗ.

Планова госпіталізація відбувається по показах та при наявності негативних результатів ІФА чи ПЛР. Госпіталізація при невідкладних станах відбувається без обмеження, але з дотриманням протиепідемічних заходів – тимчасова ізоляція до результатів тестів.

Оскільки лікарня віднесена до опорних по наданню допомоги хворим на COVID-19, функціонування підрозділів відбувається з певними карантинними обмеженнями.

Тимчасово виконувач обов'язків завідувача відділення зазначив, що тривалий час матеріально-технічна база відділення належно не розвивалась, а ключове обладнання операційної, частина інструментів були приватною власністю попереднього керівника підрозділу, яке він і забрав після звільнення. Тому до поновлення необхідного обладнання проведення планових оперативних втручань частково обмежено. Ургентні втручання за невідкладних показів проводять без обмежень.

Читайте також: Незасвоєний урок історії, або чому Дубно втрачає найкращих медиків. БЛОГ

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024