Дубенський пологовий не може отримати кошти за прийом хворих на СOVID-19

29 Червня 2020, 15:07
672

У МОЗ пообіцяли розв'язувати питання з фінансування Дубенського полого будинку як закладу, що надає меддопомогу хворим на СOVID-19.

Міський голова Василь Антонюк з начальником департаменту охорони здоров'я Рівненської обласної державної адміністрації Олегом Вівсяником та директором КНП «Дубенський пологовий будинок» Ростиславом Андрощуком перебували з робочим візитом у Києві. Про це інформують у пресслужбі Дубенської міськради. 

Причиною поїздки є нагальне питання з фінансуванням пологового будинку Національною службою охорони здоров'я. Дубенський медичний заклад – єдиний в Рівненській області, що надає допомогу в пологах хворим на коронавірус. Але з незрозумілих причин не включений до переліку закладів першої хвилі боротьби з СOVID-19. Внаслідок цього не може укласти договір на пакет медичних послуг та отримати відповідні кошти.

У зв'язку з цим відбулася зустріч представників Рівненщини із заступником Міністра охорони здоров'я, головним державним санітарним лікарем України Віктором Ляшком.

За підсумками перемовин учасники делегації отримали від високопосадовця запевнення, що проблема буде вирішена позитивно.

Читайте також: У Дубенську лікарню поклали пацієнтів з Рівненського району, Острога та Гощі

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024