Шацька ОТГ отримала пакунки для боротьби з коронавірусом

27 Червня 2020, 16:25
653

До Шацької громади надійшли пакунки для боротьби з пандемією коронавірусу від міжнародного благодійного фонду.

Про це йдеться на сайті органу місцевого самоврядування.

«Продовжуємо отримувати пакунки в рамках Програми «U-LEAD з Європою»  у співробітництві з міжнародним благодійним фондом «Карітас України» за проєктом «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19». Отримані засоби захисту будуть передані комунальним закладам Шацької ОТГ. Шацька селищна рада висловлює вдячність партнерам за надану допомогу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у червні в рамках Програми «U-LEAD з Європою» у співробітництві з Міжнародним Благодійним Фондом «Карітас України» Шацька селищна рада взяла участь в проєкті «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19».

Відтак громада отримала «Скриньки здоров’я громади», засоби індивідуального захисту і дезінфекції.

Зокрема, у скриньках привезли 440 штук масок, 30 халатів, 800 пар рукавиць, 3 літрові пляшки дезінфектора для рук, 5 літрів дезінфектора для поверхонь, безконтактний термометр, 16 респіраторів, 8 захисних окулярів. Ці засоби розповсюдили серед комунальних закладів територіальної громади.

Читайте також: Коронавірус: у Шацькому районі підтвердили ще один випадок захворювання


Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Також пропонуємо пройти опитування, скільки часу вам довелося чекати результатів ПЛР-тестування на коронавірус.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024