Волинський лабораторний центр – серед лідерів за кількістю тестувань на COVID-19

27 Червня 2020, 09:00
Фото ілюстративне 1474
Фото ілюстративне

Волинський обласний лабораторний центр серед лідерів за кількістю тестувань на COVID-19.

Про це на онлайн-брифінгу повідомила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.

«Станом на сьогодні вірусологічною лабораторією методом ПЛР-тестів обстежено 13 тисяч осіб і в тому числі за останню добу 280 осіб. Методом ІФА – понад 7 тисяч, за останню добу понад 600», – зазначила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.

Головна державна санітарна лікарка Волинської області Наталія Янко зазначила, що враховуючи потужності лабораторії, не можна сказати про надмірну чергу на тестування.

«Щоденно поступає в межах 400 тестів. Також у лабораторії завершили ремонт та обладнання ще одного робочого місця для того, щоб збільшити кількість лабораторних досліджень. Наша мета – робити максимальну кількість досліджень у день їхнього поступання в лабораторію»,–  коментує Наталія Янко.

Нагадаємо, що за останню добу на Волині зареєстрували 72 нових випадки захворювання на COVID-19. За добу одужали 75 осіб. Два випадки хвороби завершилися летально (померли мешканці Луцька та Ківерцівського району).

Читайте також:В Україні зафіксували 1109 нових випадів коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Також пропонуємо пройти опитування, скільки часу вам довелося чекати результатів ПЛР-тестування на коронавірус

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024