На Рівненщині призовників тестуватимуть на коронавірус

05 Червня 2020, 15:10
913

Весняний призов 2020 року триватиме упродовж травня-липня.

Загалом із області на строкову військову службу повинні призвати понад 500 осіб. Перша весняна відправка до Збройних Сил України відбуватиметься 15-17 червня, доповів військовий комісар Рівненщини Валерій Куценко, повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

«Ситуація з призовом наразі контрольована. Велику частину роботи щодо цього вже зроблено. Рівненщина повинна забезпечити планову кількість призовників. Оскільки вперше це відбувається у режимі карантину, ми повинні організувати не тільки медичний огляд, а й тестування призовників на COVID-19», – зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

За словами начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олега Вівсянника, управління розробило механізми та алгоритми проведення тестувань призовників на COVID-19. Вони будуть донесені до голів медичних комісій районів. А ті, своєю чергою, повинні забезпечити їх проведення.

Сергій Подолін доручив головам РДА організувати спільну роботу адміністрацій, органів місцевого самоврядування, комісаріатів та медичних комісій, щоб виконати завдання Уряду під час весняного призову.

Читайте також: Від коронавірусу помер нововолинянин, який тривалий час лежав у реанімації

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація


 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024