На Рівненщині секонд-хенди порушують карантин

04 Червня 2020, 15:51
Секонд-хенд/ Фото ілстративне 2872
Секонд-хенд/ Фото ілстративне

У Рівному та області нерідко трапляються масові порушення карантинних заходів під час роботи магазинів уживаних речей.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час щоденного брифінгу в четвер, 4 червня, зазначив, що за такі порушення каратимуть і покупців, які створюють натовп, і власників, які цього не контролюють.

Загалом роботу непродовольчих магазинів на території Рівненщини дозволяють місцеві комісії ТЕБ і НС. Після пом’якшення карантину 11 травня в області запрацювали «секонди».

«Нас неодноразово інформували про порушення карантинних заходів у роботі секондхендів, зокрема велику кількість людей, які не дотримуються дистанції. Ми перший раз прореагували по місті Дубно, аналогічні випадки були в Рівному, при чому системно. наші громадяни потребують постійного контролю, тому ніхто не відміняв штрафи за порушення карантину як і до власника торговельний закладу, так і до людей. А це 17–34 тисячі гривень», – сказав Сергій Подолін.

Контролює цю ситуацію поліція Рівненської області. У випадку критичних зауважень, ми звертатимемося до відповідних місцевих комісій, щоб обмежити роботу закладів торгівлі, які не дотримуються карантинних обмежень.

Читайте також: У Луцьку показали, як роблять імуноферментний аналіз на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024