Ситуація в місті погіршилася, – Луцькрада про коронавірус та карантин

28 Травня 2020, 19:13
Ситуація в місті погіршилася, – Луцькрада про ситуацію з коронавірусом та карантином  1342
Ситуація в місті погіршилася, – Луцькрада про ситуацію з коронавірусом та карантином 

У Луцьку ситуація щодо захворюваності на COVID-19 не покращилася.

Про це заявили на сайті Луцької міської ради. 

Як зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, за минулу добу у Луцьку коронавірусну інфекцію виявили у семи осіб, серед яких є три медичних працівники. А щодо захворюваності на грип та ГРВІ, за словами Володимира Лотвіна, до сімейних лікарів звернувся 61 лучанин (29 дітей та 32 дорослих). Виявили 8 хворих з підозрою на COVID-19.

За даними Волинського обласного лабораторного центру, за останню добу на Волині зареєстровано 37 нових випадків захворювання на COVID-19, серед яких працівники Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, наркодиспансеру, обласної стоматполіклініки.

Як зазначив секретар міської ради та виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, у Луцьку багато хворих людей ходять містом та відвідують заклади торгівлі.

«У магазини люди заходять без масок і на це, чомусь, ніхто уже не реагує. А потім вони не знають, де інфікувалися. На сьогодні, насправді, ситуація складна, і на цьому потрібно постійно наголошувати людям. Ситуація в місті погіршилася, бо ми не знаємо джерел інфікування, не знаємо причин та всіх контактних осіб. У нас не запрацює громадський транспорт до того часу, поки всі не будуть дотримуватися вимог карантину», – наголосив Григорій Пустовіт.

Читайте також: За спалах коронавірусу у Здолбунівському інтернаті відповідатиме директор

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024