У Рівненському апеляційному суді – сім людей із коронавірусом

27 Травня 2020, 18:33
Рівненський апеляціний суд 693
Рівненський апеляціний суд

У Рівненському апеляційному суді коронавірус підтвердили ще у двох прибиральниць.

У пресслужбі установи Суспільному повідомили, що після першого підтвердженого випадку захворювання зразки біоматеріалу на ПЛР-дослідження здали спершу ті, хто мав безпосередній контакт, а пізніше й решта працівників суду,зокрема й судова охорона.

Як пояснила прессекретарка суду Олена Кузьменко, у лабораторії мають загалом дослідити проби від 82 працівників установи, включно із суддями, а також дев'яти судових охоронців, які працювали позмінно.

Більшість свої результати вже отримали. COVID-19 підтвердили ще у двох прибиральниць. Таким чином серед працівників установи загалом семеро інфікованих: працівниця режимно-секретного органу, помічник судді, працівниця канцелярії, четверо прибиральниць. Одній із жінок медики рекомендували лягти в лікарню через наявність супутніх захворювань. Інші – на самоізоляції.

Як зазначила Олена Кузьменко, робота установи продовжується у звичному режимі. Саме приміщення продезінфікували. Про підтверджені випадки захворювання в інших судах області наразі інформації немає.

Читайте також: На фанерному заводі в Рівненському районі коронавірус підтвердили у 13 працівників

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024