На фанерному заводі в Рівненському районі коронавірус підтвердили у 13 працівників

27 Травня 2020, 15:47
Завод «ОДЕК Україна» 3721
Завод «ОДЕК Україна»

На фанерному заводі «ОДЕК Україна», що в селищі Оржів Рівненського району, коронавірусну інфекцію підтвердили у 13 працівників.

Про це під час брифінгу 27 травня повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Загалом в Оржеві захворіли 15 людей. 13 з них – працівники місцевого заводу. На підприємства методом ПЛР обстежили 60 контактних осіб. В селищі посилили карантинний режим. Зокрема, заборонили працювати непродовольчим магазинам, перукарням, дитячим майданчикам... Керівники заводу нас запевнили, що уклали угоду з організацією, яка додатково контролюватиме дотримання заходів безпеки, контролюватиме температурний режим», – прокоментував Подолін.

За словами посадовця, також керівництву заводу запропонували перевірити робітників ІФА методом. Імуно-ферментний аналіз – це вид тестування, за допомогою якого виявляють комплекс антиген, який виробляється коли організм уражений вірусом. Таким чином виявити якомога більшу кількість уражених вірусом працівників.

«На підприємстві працює близько 1500 людей. Ситуація – контрольована», – додав Сергій Подолін.

Читайте також: «Погіршення зору, слабкість, втома – «дзвіночки» розсіяного склерозу», – неврологиня Ольга Шульга

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
28 Травня 2020, 03:03
То тепер і фанера з коронавірусом
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024