Рівненські освітяни просять зробити обовязковим тестунання на коронавірус для вихователів

21 Травня 2020, 14:07
643

Рівненське міське управління освіти розіслало офіційні листи керівникам шкіл та дитсадків міста із забороною збирати з батьків кошти на проведення ремонтних робіт у закладах. 

Таке рішення прийняли у зв'язку із затяжним карантином та зниженням фінансової спроможності батьків. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила заступниця міського голови Галина Кульчинська. 

«Ми розуміємо, що фінансові можливості наших батьків сьогодні сильно змінилися. І тому, керівники закладів попереджені офіційним листом управління освіти про заборону збору коштів на проведення ремонтних робіт у закладах дошкільної та загальної середньої освіти», - зазначила чиновниця. 

Також управління освіти надіслало пропозицію до МОЗу про внесення правок до проєкту рекомендацій щодо роботи дитсадків на період карантину. Зокрема попросили перед відновленням роботи дитсадків педагогам та працівникам цих закладів провести ПЛР-тестування на коронавірус. 

Читайте також: Освітні заклади можуть запрацювати з 1 червня

Через зростання кількості хворих на коронавірус на Рівненщині не пом’якшать карантин

 Рівненщина лідирує за кількістю захворілих на COVID-19 за добу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024