У Володимирі встановили коло контактних осіб чоловіка, який помер від COVID-19

15 Травня 2020, 17:41
Володимир-Волинське ТМО 2099
Володимир-Волинське ТМО

Попередньо встановлено 28 осіб, які контактували з померлим від коронавірусу володимирчанином.

Про це стало відомо під час онлайн брифінгу у Волинській ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко повідомила про те, що для того, аби знайти всіх, хто контактував із хворим, медики з'ясовують з ким він проживав, працював і спілкувався останні декілька днів. 

Попередньо, у цьому випадку, встановили 28 осіб, які контактували з померлим 44-річним чоловіком.

На брифінгу також було озвучено, що до медиків володимирчанин звернувся ще 6 травня. До 14 травня він перебував у реанімаційному відділенні Володимир-Волинського ТМО.

Нагадаємо, головна лікарка Володимир-Волинського ТОМ Тетяна Ващук повідомила, що чоловік з 2009 року перебував на метадоновій програмі, мав багато супутніх захворювань: цироз печінки, серцеву і ниркову недостатність.

У Володимирі-Волинському 14 травня зафіксували першу смерть від коронавірусу.  Від хвороби помер житель міста, 1976 року народження

Наразі на Володимирщині зафіксували 14 випадків захворювання на COVID-19, один з них – летальний.

Читайте також: На Сарненщині троє пацієнтів одужали від коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024