У Нововолинську вже 19 людей одужали від COVID-19

04 Травня 2020, 18:58
Коронавірус 976
Коронавірус

19 жителів Нововолинська вже одужали від коронавірусу.

Про це інформують на офіційному сайті міста.

Таким чином, за всю історію захворюваності на коронавірус у Нововолинську 49 лабораторно  підтверджених випадків захворювання на коронавірус. 19 з них одужали. Один із трьох пацієнтів, котрий зараз перебуває у реанімації, сьогодні відключений від  апарата ШВЛ, йому стало краще.  

На жаль, за минулу добу додалося ще двоє хворих на коронавірус. Це працівники «Нововолинськводоканалу», – зазначив міський голова.     

До слова, як повідомила головний лікар Нововолинського центру ПМСД Ольга Попіка, серед 11 пацієнтів, котрі одужали за минулу добу, п'ятеро – медичні працівники.

Мер міста Віктор Сапожніков розповів, що Нововолинська центральна міська лікарня продовжує отримувати необхідне обладнання. Сьогодні у медзакладі встановлюють аналізатор газів в крові та електролітів глюкози та лактози. Це  дуже  важливий апарат для діагностики критичних станів, який допомагатиме оцінювати стан пацієнта та обсяг медичної допомоги  в палатах інтенсивної терапії. До нього додано 200 тестів. Апарат придбали за спонсорські кошти. Вартує він 500 тисяч гривень. А найближчим часом у Нововолинській лікарні буде ще один апарат ШВЛ за 780 тисяч гривень, який закупили спонсори.

Нагадаємо, найбільше випадків захворювань на коронавірус по Волині фіксують у Нововолинську та Старовижівському районі.

Читайте також: Волинський хірург очолив Центр хірургії серця та судин

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024