На роботу жителів Зорі пропускатимуть тільки на спецтранспорті та за списками

28 Квітня 2020, 18:01
992

У селі Зоря наразі відомо про 25 хворих на коронавірус, четверо з них знаходяться в інфекційному відділені у стані середньої важкості. 

Про це під час брифінгу у вівторок, 28 квітня, повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко. 

У зв'язку зі спалахом коронавірусу та потребою посилення карантинних заходів в населеному пункті голова ОДА Віталій Коваль провів онлайн-нараду, на яку запросили 12 керівників сільськогосподарський та промислових підприємств, що працюють в Зорі або мають велику кількість працівників, що там проживають. У результаті обговорення роботу підприємств вирішили не припиняти 

«Виїзд за межі села здійснюватимуть на спеціальних транспортних засобах за списками. Усі списки знаходитимуться на постах, які встановлені сьогодні у селі Зоря. Таким чином ми принаймні збережемо робочі місця які є, не дозволимо зупинитись підприємства, які є елементами критичної інфраструктури та водночас обмежимо контакт з іншими мешканцями», - зазначив Ігор Тимошенко. 

Нагадаємо, у Зорі облаштували три контрольно-пропускні пункти, ще десяток доріг заблокували.

Читайте також:

На Рівненщині у 124 медиків підтвердили коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024