У Корецькому районі на коронавірус захворів чоловік, який живе на території церкви

23 Квітня 2020, 08:04
У Корецькому районі – перший випадок коронавірусу 2944
У Корецькому районі – перший випадок коронавірусу

У Корецькому районі зареєстровано перший випадок захворювання COVID-19. 22 квітня після 17:00 в КНП «Корецька ЦРЛ» отримали позитивний результат ПЛР-тесту на COVID-19.

У Корецькому районі офіційно підтверджено перший випадок захворювання на COVID-19. Пацієнт знаходиться на стаціонарному лікуванні у Рівненській міській лікарні, яка є визначеною госпітальною базою першої лінії для пацієнтів з нашого району.

«Чоловік проживає на території Свято-Варварівської церкви, що на Старому Корці. Звертаюся до жителів села та близьких територій, утримайтеся від відвідування церкви та, особливо, кладовища, що біля церкви. Нагадую, що поминальні дні в нашій країні перенесені. А також, віряни, які відвідували храм і контактували зі священнослужителями. Дотримуйтеся самоізоляції, а при перших проявах вірусної інфекції, обов'язково телефонуйте своєму сімейному лікарю», – повідомила лікарка-інфекціоністка лікарні Наталія Павлюк у своєму дописі у Facebook.

Через масові богослужіння на Великдень, Почаїв закрили на карантин

Нагадаємо, що є підозра про те, що коронавірус на Дубенщині міг поширитися від священника, який співає у Почаївській лаврі. А ще раніше саме у Почаєві заразилися коронавірусом четверо жителі Молдавії.

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024