У Нововолинську ввели доплати лікарям

21 Квітня 2020, 14:56
Нововолинськ 711
Нововолинськ

Із 27 досліджень, проведених методом полімеразно-ланцюгової реакції, які надійшли за минулу добу з обласного лабораторного центру,  усі виявилися негативними. 

Серед тих, кого тестували, в основному, це працівники реанімації та інфекційного відділення. Таку інформацію озвучив 21 квітня на прес-конференції міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков, – інформує пресслужба міської ради.

Таким чином, кількість хворих на коронавірусну недугу у Нововолинську не зросла. Станом на 21 квітня у місті  зафіксовано 36  випадків інфікування коронавірусом, не беручи до уваги  пацієнтів з Іваничівського району.

Читайте також: У Нововолинську – перший випадок захворювання на COVID-19

Віктор Сапожніков повідомив, що медичні установи та комунальні служби й надалі отримують засоби захисту від небезпечної недуги:рукавички, медичні маски, розпилювачі респіратори, халати біозахисту тощо. Днями придбали ще 75 експрес-тестів українського виробника.

«Працюємо і робимо конкретну справу», – підкреслив міський голова і зазначив, що за інформацією обласного управління охорони здоров’я, яка прозвучала минулого тижня, Нововолинськ – єдине місто  на Волині, яке спромоглося робити доплати лікарям.

«Ми доплачуємо тим, котрі працюють  у вогнищі боротьби з небезпечною недугою. Також з 9 квітня безкоштовно харчуємо цих медпрацівників», – сказав керівник міста.

Разом з тим Віктор Сапожніков повідомив, що найближчими днями, після завершення усіх підготовчих робіт, у Нововолинську все ж таки будуть облаштовані блокпости на в’їздах і виїздах з міста, де мірятимуть температуру,  вестимуть журнал обліку, а також роздаватимуть інформаційні буклети.

«Треба думати, як вижити. І над цим працюємо. Вірю, що місто справиться із небезпечною недугою», – наголосив Віктор Сапожніков.

Нагадаємо, найбільше випадків захворювань на коронавірус по Волині фіксують у Нововолинську та Старовижівському районі.

Читайте також: Волинським медикам передали захисні костюми та щитки

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024