Ще у 4 працівників Сарненської РДА виявили коронавірус

15 Квітня 2020, 12:16
991

В приміщенні адміністрації провели дезінфекцію та найближчим часом проведуть повторно.

Станом на ранок 15 квітня в Сарненському районі зафіксовали 44 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. З них 6 випадків летальних та 8 людей одужали. Про це інформує цілодобовий оперативний штаб з протидії коронавірусу при Сарненській РДА.

За добу зафіксовали 4 нових випадки – це працівники Сарненької РДА. Люди в задовільному стані та знаходяться на самоізоляції.

Також усім співробітникам Сарненської РДА були проведені експрес-тести, 6 з яких показали позитивний результат. Ці працівники будуть обстежені на ПЛР.

Відібрані ПЛР тести для перевірки медичних працівників.

Нагадаємо, наразі коронавірусна хвороба виявлена в жителів: сіл Тинне, Немовичі, Чудель та міста Сарни. Також 1 житель Володимирецького району, села Сопачів перебуває на лікуванні у Сарненській ЦРЛ.

Всього на території Рівненської області виявили 184 випадки захворювання на COVID-19.

Нагадаємо, 11 квітня в голови Сарненської РДА Олексадра Кохана підтвердили коронавірус. Він самоізолювався. Згодом, він розповів, як почувається на карантині.

Читайте також:

Працівники Сарненської райдержадміністрації отримали результати тестів на Covid-19

Жінка з Тинного померла від коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024