У Берестечку шукали місця, придатні для обсервації

15 Квітня 2020, 14:09
745

На території Берестечківської міської ради працювала мобільна група з пошуку можливих місць обсервації для осіб, які прибули з-за кордону або контактували з інфікованими COVID-19 особами.

До робочої групи увійшли фахівці ДСНС, поліції, охорони здоров’я та районного управління головного управління Держпродспоживслужби. Місця для обсервації шукали 13 квітня – повідомляє сайт Горохівської РДА.

Під час поїздки обстежили два заклади, а саме: терапевтичне відділення КНП «Берестечківська районна лікарня №2» та гуртожиток ПТУ №27. За результатами проведеної перевірки склали відповідні акти, які заслухають на позачерговому засіданні місцевої районної комісії ТЕБ та НС.

Також члени робочої групи провели роз’яснювальну роботу в закладах торгівлі, в аптеках, АЗС та підприємствах, які продовжують діяльність у період карантину. Перевірили суб’єкти господарювання на дотримання карантинних обмежень та забезпеченість засобами індивідуального захисту.

Крім того, 13 квітня на території міста Берестечка районне управління головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області окрім дезінфекції КНП «Берестечківська районна лікарня №2», здійснило дезобробку центральної площі, скверу та інших громадських місць, вулиць, доріг загальною площею 2500 м. кв.








Читайте також:

У Луцьку – сім нових випадків захворюваності на COVID-19

В Україні за добу зафіксували майже 400 нових інфікованих на коронавірус

Тестування на коронавірус: які черги в Рівненській обласній клінічній лікарні

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.


  •  
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024