В Україні презентували книгу про боротьбу з COVID-19

15 Квітня 2020, 08:37
559

Книжка «Мій герой – це ти» – казка, яку створили понад 1 700 дітей, батьків, опікунів, психологів та педагогів зі 104 країн світу.

Вони поділилися своїми історіями та досвідом боротьби з пандемією COVID-19. Тут зібрані головні герої твору, які допомагають дитині зрозуміти емоції та почуття, які можуть виникати через пандемію COVID-19, йдеться на сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

«Казку дитині чи невеликій групі дітей мають читати батьки, опікуни, психологи або педагоги. Дітям не рекомендують читати книжку самостійно без підтримки дорослих» - йдеться у повідомленні.

Книжку «Мій герой – це ти» створили Референтна група Міжвідомчого постійного комітету з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій за участі ВООЗ, ЮНІСЕФ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Бюро ВООЗ в Україні підготувало українську редакцію книжки для дітей усього світу, які зазнали впливу пандемії COVID-19.

Варто додати, що книжку буде надрукують та передадуть дитячим онкологічним лікарням і дитячим будинкам по всій Україні наприкінці квітня.

Також електрона версія вже доступна за посиланням.

Читайте також: Рівне увійшло у топ-5 міст з найвищим індексом дотримання самоізоляції

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024