На Вінниччині від коронавірусу вилікували дворічного малюка

14 Квітня 2020, 13:02
На Вінниччині від коронавірусу вилікували дворічного малюка 1059 Джерело: https://vn.20minut.ua/
На Вінниччині від коронавірусу вилікували дворічного малюка

Дворічний Павло з Вінниччини вилікувався від коронавірусу.

Повторні тести показали негативний результат. Про це під час брифінгу заявив голова облдержадміністрації Владислав Скальський, передає «5 канал».

Малюк потрапив у лікарню в тяжкому стані. Його одразу під'єднали до апарата штучної вентиляції легень.

Чотири бригади лікарів та медсестер чергували біля ліжка дитини цілодобово. Нині хлопчика перевели до звичайної реанімаційної палати.

«Захотів відвідати сьогодні нашого Павлика, який вже став символом боротьби з коронавірусною інфекцією. Станом на сьогодні Павлика перевели вже в звичайну реанімаційну палату. Декілька провели тестувань, які були нещодавно, в нього вже негативні. І, фактично, зараз ми працюємо не з хворим на коронавірусну інфекцію, а просто з дитинкою, якій зараз необхідно забезпечити життєдіяльність і продовжити боротьбу за її здоров'я», – говорить Владислав Скальський, голова Вінницької ОДА.

Нагадаємо, в Україні підтверджені 3372 випадки захворювання на коронавірус. 119 хворих одужали, 98 випадки інфікування стали летальними.

Читайте також: На Рівненщині ще 2 випадки коронавірусу: серед них сестра померлої вчительки

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
14.04.2024