У Володимирі – новий випадок захворюваняя на COVID-19

12 Квітня 2020, 12:26
Коронавірус 701
Коронавірус

Результати ПЛР-діагностики, які надійшли в суботу 11 квітня, підтвердили захворювання коронавірусом у мешканки Володимира-Волинського.

Попередньо біоматеріали жінки були відправлені на аналізи методом ПЛР у лабораторію в місті Луцьк. Тестування методом полімеразної ланцюгової реакції остаточно показало, що вона уражена коронавірусом, інформують у міській раді. 

 Хвора не належати до кола контактних осіб володимирчан, які захворіли раніше.

Через ситуацію, що склалася, міська влада просить мешканців міста залишатися вдома. Без крайньої потреби не виходити на вулицю, чітко дотримуватися рекомендацій лікарів, відповідально ставитись до всіх карантинних заходів.

Нагадуємо також, що якщо у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура – негайно зверніться в телефонному режимі за медичною допомогою до сімейного лікаря або до бригади екстреної медичної допомоги за телефоном «103».

Нагадаємо, декілька днів тому, у мешканки Володимир-Волинського району після пройденої ПЛР-діагностики виявили коронавірусну інфекцію.

Читайте також:

Через карантин, на Рівненщині Великдень святкуватимуть онлайн

У вихідні дні на Волині вводять особливий режим пересування

Лучани регулярно порушують карантин, гуляючи з дітьми

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024