На Рівненщині від коронавірусу померла молода вчителька

12 Квітня 2020, 12:00
3090

Померла вчителька з Тинного.

Зауважимо, це вже четверта смерть з Тинного від коронавірусної інфекції. Загалом, 12 квітня на Рівненщині 119 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

11 квітня у селі Тинному Сарненського району від коронавірусу померла 37-річна вчителька. Жінка у січні вперше стала мамою. Про це Радіо Трек стало відомо з власних джерел.



За інформацією видання, померла працювала вчителькою початкових класів місцевої школи, а кілька місяців тому вона народила. Як з'ясувалося, жінка ще й втратила матір, яка померла від коронавірусу. 

Зауважимо, в селі Тинне впровадили суворі карантинні заходи. Тинне – перший населений пункт на Рівненщині, де були зафіксовані перші випадки коронавірусної інфекції. Ще 25 березня у Сарненській центральній районній лікарні померла 60-річна мешканка села Тинне. Однак те, що вона померла через коронавірус, підтвердили вже після її смерті. Захворіла жінка ще 13 березня. 19 березня її госпіталізували в реанімацію Сарненської лікарні з двобічною негоспітальною пневмонією. Поховали померлу в рідному селі.

Жителям села заборонили виїздити з нього. На всіх виїздах чергує поліція та працівники ДСНС. У селі мешкає до 5 тисяч людей. Магазини там працюють, доставка продуктів харчування здійснюється. Проблем із доставкою продуктів та ліків до села немає. Діють близько десяти продуктових магазинів та дві аптеки.

28 березня стало відомо про другу смерть від коронавірусу у Тинному. Жінка родом із села Тинне 62 року народження. Померла 28 березня, близько 19 години. Попередньо у неї лабораторно підтвердили COVID-19. 

Пізно ввечері 29 березня в Сарненську ЦРЛ поступили жінка 1961 року народження. Тієї ж ночі жінка померла. У Тинному через спалах коронавірусу запрацювала бригада медичної допомоги. Бригада оснащена засобами індивідуального захисту та усім необхідним обладнанням. 

11 квітня головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк повідомив про четверту смерть від коронавірусу з Тинного.

Загалом, станом на 12 квітня на Сарненщині офіційно зареєстрували 37 випадків коронавірусної інфекції.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024