Спалах коронавірусу у селі на Рівненщині: хронологія подій

12 Квітня 2020, 14:33
Спалах коронавірусу у селі на Рівненщині: хронологія подій 1351
Спалах коронавірусу у селі на Рівненщині: хронологія подій

В селі Тинне впровадили суворі карантинні заходи.

Тинне – перший населений пункт на Рівненщині, де зафіксували перші випадки коронавірусної інфекції.

Ще 25 березня у Сарненській центральній районній лікарні померла 60-річна мешканка села Тинне. Однак те, що вона померла через коронавірус, підтвердили вже після її смерті. Захворіла жінка ще 13 березня. 19 березня її госпіталізували в реанімацію Сарненської лікарні з двобічною негоспітальною пневмонією. Поховали померлу в рідному селі.

Згодом у Тинному підтвердили коронавірус ще у 8 інфікованих коронавірусом. Всі вони перебували в інфекційному відділенні Сарненської лікарні. 

Жителям села заборонили виїздити з нього. На всіх виїздах чергує поліція та працівники ДСНС.

У селі мешкає до 5 тисяч людей. Магазини там працюють, доставка продуктів харчування здійснюється. Проблем із доставкою продуктів та ліків до села немає. Діють близько десяти продуктових магазинів та дві аптеки.

Друга смерть в Тинному

28 березня стало відомо про другу смерть від коронавірусу у Тинному. Жінка родом із села Тинне 62 року народження. Померла 28 березня, близько 19 години. Попередньо у неї лабораторно підтвердили COVID-19.

Третя смерть у Тинному

Пізно ввечері 29 березня в Сарненську ЦРЛ поступили жінка 1961 року народження. Тієї ж ночі жінка померла. У Тинному через спалах коронавірусу запрацювала бригада медичної допомоги. Бригада оснащена засобами індивідуального захисту та усім необхідним обладнанням. До її складу входять водій та медичний працівник.

Четверта смерть у Тинному від коронавірусу

11 квітня головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк повідомив, що жінка з Тинного, яку 10 квітня у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення – померла. За словами головного лікаря, жінка тиждень хворіла, лікувалася в домашніх умовах.

Зазначимо, на Рівненщині станом на 12 квітня 119 зареєстрованих випадків коронавірусу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024