У Володимирі бізнесмени об’єдналися, аби забезпечити лікарів обладнанням та засобами захисту

08 Квітня 2020, 17:30
871

Від початку карантинних заходів підприємці Володимира-Волинського всіляко допомагають медзакладам міста.

Підтримка бізнесу дала можливість оперативно отримати потрібні вироби медичного призначення та забезпечити медперсонал необхідним, інформують на сайті міської ради.

Підприємці надають різну допомогу – від закупівлі великого дороговартісного обладнання до безкоштовної передачі засобів індивідуального захисту.

У придбанні деззасобів та масок Володимир-Волинському ТМО допоміг керівник фермерського господарства  Юрій Михалець. Депутат міської ради Валерій Зінкевич передав у лікарню захисні окуляри, а завдяки благодійній допомозі Зінкевича та керівника ПП «Укр-Петроль» Сергія Ковальчука місто отримало 4, 5 тисяч масок для забезпечення соціально незахищених громадян. Також за сприяння Сергія Михайловича в медустанову придбано пароочисну машину вартістю близько 300 тисяч гривень, яка буде використовуватися для дезінфекції приміщень паром.

Директор ТОВ «П’ятидні» Валерій Діброва на потреби лікарні передав дві пральні машини. Ще одна пральна машина, засоби дезінфекції, рукавички з’явились в ТМО завдяки керівнику ТОВ «АгроСвіт-Волинь» Євгену Шелепіні.

Керівник ТзОВ «Гербор Холдинг» Олег Борбелюк передав медичному територіальному об’єднанню захисні комбінезони одноразові, маски-респіратори FFP2, антисептики. 

Завдяки Володимир-Волинському відділенню ПАТ «Волиньгаз» та його керівнику Олегу Бомазюку у ТМО в якості благодійної допомоги поступили додаткові захисні окуляри, тести, деззасоби, респіратори.

За сприяння Тетяни Барбосової командою лабораторії швидкого прототипування FabLab Fabricato (місто Київ) медичним працівникам КП «Володимир-Волинське ТМО» та КП «Володимир-Волинське ЦПМД» були передані захисні маски-щитки. 

Завдяки цій спільній допомозі володимир-волинські медики отримали додаткові шанси побороти інфекцію. Сьогодні вони вкладають всі сили, використовують всі можливі ресурси для подолання пандемії.

«Дякуємо всім, хто відгукнувся на заклики про допомогу! Тільки злагоджена робота медиків, бізнесу та влади дозволить вчасно забезпечити наші лікарні необхідним», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Володимирі невідомий благодійник передав медикам предмети захисту

Володимирські медики отримали допомогу від народного депутата та благодійників

Володимирська лікарня отримала від благодійника пароочисну машину для дезінфекції приміщень







 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024