У Маневичах завершили дезінфекцію місць загального користування

06 Квітня 2020, 13:01
У Маневичах завершили дезінфекцію місць загального користування 406
У Маневичах завершили дезінфекцію місць загального користування

На виконання вказівки селищного голови Олександра Гаврилюка, з метою запобігти виникненню і поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) у Маневичах, працівники Маневицького виробничого управління житлово-комунального господарства провели профілактичну дезінфекцію. 

Використовували спеціальний хлоровмісний знезаражувальний засіб у під’їздах усіх багатоквартирних житлових будинків, ігрових і спортивних майданчиків та інших місцях масового скупчення людей. Надалі дезінфекційні заходи будуть проводити у разі спалаху вірусної інфекції на території Маневичі та залучати спеціальні служби за підтримки селищної та районної влади, повідомили на сайті Маневицької селищної ради.

Просять усіх маневичан подбати про власну безпеку та самостійно організувати прибирання дезінфікуючими засобами у своїх житлових будинках, квартирах, під’їздах.

«Розраховуємо на вашу відповідальність й закликаємо дотримуватись елементарних санітарних правил та вказівок епідеміологів!», ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Маневичах дезінфікують під'їзди багатоквартирних будинків

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024