У Дубні поширювали фейк про засоби захисту, які видали медикам швидкої

05 Квітня 2020, 18:37
684

У мережі з'явилася неправдива інформація стосовно перерозподілу засобів індивідуального захисту, призначених для лікарів швидкої міста Дубно. 

Йшлося про те, що нібито була дана вказівка 50 комплектів засобів індивідуального захисту передати на інших медзаклад. На офіційній сторінці Дубенської РДА у фейсбуці повідомили, що ця інформація не відповідає дійсності.

«Наголошуємо: засоби індивідуального захисту, про які у п'ятничному відеозверненні згадував Президент України Володимир Зеленський, ніхто не розукомплектовував, все на місці. Обласне управління охорони здоров'я розпоряджень щодо передачі частини ЗІЗ на інші медзаклади не видавало. З якою метою користувачка @Людмила Синюк-Ляшенко збурює суспільство, видаючи подібну інформацію, залишається загадкою», - йдеться у дописі. 

Нагадаємо, медики швидкої допомоги з Дубна звернулись до президента Володимира Зеленського з питанням забезпечення засобами захисту. Про це президент розповів у своєму традиційному відеозверненні. Після цього дебенських медиків швидкої забезпечили засобами захисту. 

Детальніше про це читайте: Зеленський відреагував на скаргу медиків «швидкої» Дубна

Читайте такожДля пологового будинку Дубна придбали паровий стерилізатор

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024