На Рівненщині у двох медпрацівників діагностували коронавірус

04 Квітня 2020, 09:36
795 Джерело: vin.gov.ua

У двох медиків Сарненської лікарні підтвердили коронавірус, інфекцію підхопили й чотири інші жителі Рівненщини.

Станом на вечір 3 квітня, лабораторно підтвердили шість нових випадків захворювання. Про це повідомив головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк.

Читайте також: Як захистити себе від коронавірусу

Нагадаємо, 3 квітня в реанімації Сарненської районної лікарні помер 66-річний чоловік.

«Це житель села Немовичі, який належав до групи ризику. 2009 року він переніс інфаркт міокарду і був інвалідом по хворобі Бєхтєрєва», - повідомив головний лікар.

Крім того, коронавірус виявили в трьох жителів міста Сарни та одного з села Тинне. В Сарненській лікарні перебуває також жінка з Володимирецького району, в неї теж підтвердили коронавірус. Станом на 3 квітня кількість підтверджених випадків у Сарненському районі – 21. З них 4 – летальні.

«На жаль, маємо і два позитивних ПЛР аналізи у медпрацівників реанімаційного відділення. Вони перебувають на самоізоляції, стан здоров'я близький до задовільного. Тому я прийняв рішення, що кожного тижня будемо проводити обстеження наших працівників із групи ризику», – зазначає Василь Іванюк.

Головний лікар додав, що перші пацієнтки, які проходять лікування по COVID-19, отримали негативний результат тестів на наявність вірусу. 4 квітня аналіз повторять.

Якщо він буде повторно негативний, це свідчитиме про вилікування цих пацієнтів. Їх випишуть на самоізоляцію.

Читайте також: Для пологового будинку Дубна придбали паровий стерилізатор

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024