У Рівненські ОДА оголосили конкурс на посаду начальника управління охорони здоров’я

28 Березня 2020, 11:03
1015

Рівненська облдержадміністрація оголосила конкурс на посаду начальника управління охорони здоров’я.

Серед кваліфікаційних вимог, якими має володіти претендент - вища освіта не нижче ступеня магістра, досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років. Псадовий оклад – 10550 гривень, надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця.

Заявки від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі на посаду, прийматимуться через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС. Кінцевий термін подачі до 3 квітня 2020 року.

Умови конкурсу

Нагадаємо, що 25 березня стало відомо про звільнення начальника управління охорони здоров'я Рівненської ОДА Юрія Осіпчука. Попередньою причиною звільнення називають те, що стан підготовки Рівненщини до боротьби з коронавірусом був незадовільним. Наразі обов'язки начальника управління охорони здоров'я поки що виконуватиме Олег Вівсяник. 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024