Маневицькій лікарні на закупівлю обладнання виділили понад 4 мільйони гривень

28 Березня 2020, 13:36
Маневицькій лікарні на закупівлю обладнання виділили понад 4 мільйони гривень 507
Маневицькій лікарні на закупівлю обладнання виділили понад 4 мільйони гривень

Станом на 25 березня на закупівлю обладнання для комунального підприємства «Маневицька центральна районна лікарня» виділили з різних бюджетів (сільських, селищних, ОТГ, районного) коштів понад 4 мільйони гривень, в тому числі на боротьбу з коронавірусом понад 1 мільйон.

На даний час є термінова потреба в закупівлі двох апаратів ШВЛ, двох кисневих концентраторів, респіраторів типу FFP3, костюмів для персоналу та іншого, повідомив директор КП Олег Бегаль на своїй сторінці у facebook.

Також є декілька проблем: частини обладнання та матеріалів немає в наявності (постачання обіцяють кінець квітня – початок травня), ціни деякими постачальниками підняті протягом місяця на 30-40%, більшість фірм просять 100% передплату. 

«Багато хто хоче оплату коштами, а не по перерахунку.Тому хочу попросити. Можливо у Вас є знайомі, які займаються продажем медтехніки по більш-менш помірним цінам. Ми готові купити. Або, можливо, хтось може придбати обладнання чи засоби захисту за власні кошти та передати як благодійну допомогу на лікарню – прохання допомогти. Дякую за розуміння та підтримку. Разом це зробити набагато простіше», наголосив Олег Бегаль.

Читайте також:

Ще дев'ятьох жителів Рівненщини перевіряють на коронавірус

Рівнянин викликав «швидку», аби перевірити як працюють служби в умовах карантину

У Луцьку на коронавірус захворіла працівниця медичної установи

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024