В облдержадміністрації пояснили, навіщо створювати карантинні пости

27 Березня 2020, 16:25
В облдержадміністрації пояснили, навіщо створювати карантинні пости 566
В облдержадміністрації пояснили, навіщо створювати карантинні пости

В області розпочали облаштування так званих карантинних постів.

Зокрема, як було відомо раніше, 9 з них розташовуватимуться на в'їздах і виїздах з Луцька, 7 – на території інших населених пунтків області. Заступниця голови ОДА Тетяна Щербак під час брифінгу в облдержадміністрації поснила, чим зумовлена необіхідність створення таких постів.

«Карантинні пости – це не блокпости. Карантинні пости для того, щоб, в першу чергу, убезпечити волинян», – пояснила посадовиця.

Також вона додала, що на таких пунктах працюватимуть медики та поліція.

«Карантинні пости роблять не для того, щоб когось налакати. Карантинні пости робляться для того, щоб ми могли контролювати людей, які в'їжджають в область. Через нашу область є дуже великий транспортний потік, який йде на кордон. Ми вимушені контролювати цих людей. Також дуже багато йде назад, через наші пункти пропуску. Тому вибачте за незручності, але міряти температуру і робити превентивні заходи ми змушені робити, щоб убезпечити саме волинян», – резюмувала Щербак.

Читайте також: Що зміниться в призначенні субсидій під час карантину 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024