Друга підозра на COVID-19 у Володимирі: тест не підтвердив хворобу

26 Березня 2020, 15:14
Коронавірус 995
Коронавірус

Карета екстреної допомоги 25 березня виїжджала на виклик до людини у Володимирі-Волинському. Лікарі запідозрили коронавірус.

Були зроблені відповідні тести, випадок не підтвердився, повідомив під час засідання міської комісії ТЕБ і НС заступник головного лікаря КП «Володимир-Волинське ТМО» з медичної частини Віталій Баюн, – пише БУГ.

Він зауважив, що добре спрацювало і приймальне відділення лікарні, зробили два тести: спочатку на грип, а потім на коронавірус. Обидва були негативними.

За словами медиків, станом на 26 березня у Володимирі-Волинському з пневмонією стаціонарно лікується 5 людей в інфекційному відділенні й 4 в терапевтичному.

Читайте також: Володимирчанин пожертвував 100 тисяч гривень для боротьби з коронавірусом

Як повідомила начальник міського відділу з питань охорони здоров’я Тетяна Ващук, було розгорнуто і підготоване додатково ліве крило терапевтичного відділення на випадок лікування хворих.

Станом на сьогодні у Володимир-Волинській лікарні налічується 10 апаратів штучної вентиляції легень. За 2 тижні буде встановлений новий кисневий генератор.

Міський голова Петро Саганюк зауважив, що нову техніку потрібно буде монтувати відразу, для цього підготувати приміщення і домовитися зі спеціалістами потрібно завчасно.

Нагадаємо, що 25 березня уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року.

Читайте також: На Волині – перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус

Без поцілунків: у МОЗ розробили інструкцію поховання померлих від коронавірусу

Волинська облрада закликала райони готуватися до боротьби з коронавірусом

Райони закликали готуватися до боротьби з коронавірусом

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024