Голова Рожищенської районної ради закликав підтримати збір коштів для лікарні

21 Березня 2020, 10:51
384

Голова Рожищенської районної ради Андрій Музика звернувся до жителів району з метою запобігти поширенню коронавірусу на теренах району.

Звернення опублікували на сайті районної ради.

Посадовець наголошує, що загроза швидкого та легкого поширення інфекції вимагає від усіх гілок влади здійснювати карантинні та інші обмежувальні заходи, а від громадян – проявляти свою громадську свідомість і не допустити поширення вірусу.

Рожищенська районна рада на позачерговій сесії 17 березня прийняла рішення «Про запобігання поширенню на території Рожищенського району коронавірусу COVID-19», у якому прописано рекомендації щодо попередження загрози поширення на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

«У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що складається навколо поширення коронавірусної інфекції COVID-19, усі можливі кошти районного бюджету (в т. ч. раніше передбачені на капітальні видатки) спрямовуються до резервного фонду районного бюджету на превентивні заходи та боротьбу з небезпечною інфекцією», – йдеться у зверненні.

Андрій Музика звернувся з проханнями:

  • до власників торгівельних закладів, які працюють в умовах карантину – максимально забезпечте своїх працівників засобами індивідуального захисту;
  • до усіх небайдужих громадян та меценатів – підтримайте осіб похилого віку, які мають найбільший ризик настання летальних наслідків внаслідок хвороби;
  • для забезпечення найважливіших заходів з попередження та лікування хворих на території району прохання долучитись до спільної справи та надати посильну благодійну допомогу комунальному некомерційному підприємству «Рожищенська центральна районна лікарня» Рожищенської районної ради на яку покладені першочергові заходи по лікуванню та профілактиці інфекційних хвороб. 

Реквізити підприємства: комунальне некомерційне підприємство «Рожищенська центральна районна лікарня» Рожищенської районної ради

Юридична адреса: 45100,Волинська обл., місто Рожище, вул.Коте Шилокадзе, 19

Головний лікар – Редзій Віктор Степанович

Телефон/факс: ( 03368) 2-28-37 ; 2-22-76

E-mail- [email protected]

Код ЄДРПОУ – 01982910

Розрахунковий рахунок № UA213034400000026007055522660

Волинське ГРУ АТ КБ «Приватбанк» у м.Луцьк 

Щоб перерахувати благодійний внесок через додаток Приват24, треба вибрати розділи Мої платежі – Новий платіж – Заповнити реквізити. Далі ввести номер розрахункового рахунку разом з літерами UA без пробілу, вибрати суму, яку хочете пожертвувати, підтвердити платіж.

Читайте також: 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024