Ковель заплатить за медичний апарат вдвічі дорожче, ніж це зробив Нововолинськ

20 Березня 2020, 15:35
Ковель заплатить за медичний апарат вдвічі дорожче, ніж це зробив Нововолинськ 729
Ковель заплатить за медичний апарат вдвічі дорожче, ніж це зробив Нововолинськ

Ковельська міська влада придбає апарат штучної вентиляції легень за 700 тисяч гривень, тоді як у Нововолинську купили таке ж обладнання за майже 300 тисяч гривень.

Виконавчий комітет Ковельської міської ради прийняв рішення (шляхом опитування) про виділення коштів з резервного фонду для міськрайонного територіального медичного об’єднання – одного мільйона двадцяти шести тисяч гривень. Зокрема, 700 тисяч – на придбання апарата штучної вентиляції легень.

Нагадаємо, що 18 березня на позачерговій сесії Ковельської районної ради, в роботі якої взяла участь заступниця керівника Ковельського МТМО з економічних питань Валентина Корецька, депутатами було одноголосно прийнято рішення максимально підтримати медичне об’єднання в період загрози поширення коронавірусу та виділити з районного бюджету 150 тисяч гривень, які будуть спрямовані на придбання сучасного апарату штучної вентиляції легень та медикаментів.

Читайте також: Ковельському медоб’єднанню дали гроші на апарат вентиляції легень та медикаменти

Отже, адміністрації Ковельського МТМО на апарат штучної вентиляції легень виділяється, загалом, не менше 800 тисяч гривень.

Подібне обладнання днями доставили у Нововолинськ. Як повідомляє видання Нововолинськ.com.ua, місцевий підприємець Віталій Бадзюнь придбав апарат штучної вентиляції легень для міської лікарні.

За словами підприємця, купили й доставили медичне обладнання до нововолинської лікарні буквально за три дні. Ціна питання – майже 300 тисяч гривень.

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024