Ковельським медичним об’єднанням керуватиме генеральний директор

13 Березня 2020, 13:34
Ковельське МТМО 4624
Ковельське МТМО

Депутати міської ради затвердили новий статут комунального підприємства «Ковельське МТМО», в якому вже немає посади головного лікаря.

13 березня на позачерговій сесії Ковельської міської ради депутати прийняли новий статут міськрайонного територіального медичного об’єднання, який від старого відрізняється тим, що тут немає посади головного лікаря, а керівником є генеральний директор. Міський голова Олег Кіндер пояснив це тим, що класифікація посад не передбачає керуванням комунальним підприємством головним лікарем.


 

Депутатський корпус також проголосував за склад комісії з шести осіб, яка обере нового очільника МТМО, делегувавши туди двох своїх представників – секретаря ради Віру Федосюк та начальницю відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Лідію Жолінську.

Читайте також: Назвали склад комісії, яка обере нового очільника Ковельського МТМО

Під час розгляду даного питання депутат від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят запропонував до складу комісії свою кандидатуру, однак ця пропозиція не знайшла підтримки депутатського корпусу.

А депутат від «Батьківщини» Сергій Янок звернувся до Віри Федосюк з приводу того, як вона буде голосувати за нового керівника МТМО.

«От ми підтримали вас в комісію. А ви будете голосувати за тих кого люди хочуть, чи за тих, кого хтось туди «суне»? Віра Іванівна, я за вас проголосував, щоб ви вибирали душею і слухали людей», – сказав він.


 

Віра Федосюк свого партнера по депутатській фракції не коментувала, бо мер Олег Кіндер по суті перебив виступ Сергія Янка і поставив питання по новому статуту МТМО на голосування.

Читайте також: Новим головним лікарем Ковельського МТМО може стати екс-голова Волиньради 

 

Фото Миколи Силюка

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024