Волинська лікарня вразила представників «Philips» і фахівцями, і технікою

27 Червня 2019, 18:31
1497

Представники фірми «Philips Medical Systems Nederland B.V.» 27 червня перебували у Луцьку й відвідали Волинську обласну клінічну лікарню.

Про це йдеться на сторінці Faceboook Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА.

«Ми вражені…Приємно», – зазначили представники фірми.

Власне керівник відділу експорту Центральної і Східної Європи «Philips Medical Systems Nederland B.V.» Дерек Він та комерційний директор офіційного дистриб’ютора «Philips Medical Systems Nederland B.V.» компанії «AFS Medizintechnik» Андрес Еске прибули до обласного центру Волині, аби підписати договір на постачання УЗД-апаратів, придбаних завдяки реалізації у краї субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». Під час зустрічі із начальником УОЗ ВОДА Ігорем Ващенюком висловили бажання подивитися, як працює придбаний у цієї ж фірми минулоріч ангіограф, який запустили в експлуатацію у грудні 2018-го, – і вже за півгодини потому йшли коридором Волинської обласної клінічної лікарні.



Гідом для закордонних гостей у невеличкій екскурсії медзакладом став заступник головного лікаря Олександр Дудар. І найперше, звичайно ж, усі попрямували до відділення інтервенційної радіології, в одній із операційних якого і працює рентген-ангіографічна установка «Philips Allura Xper FD20». Побаченим тут візитери були втішені. А впевненості у тому, що техніка від одного з кращих світових виробників медобладнання у надійних руках професіоналів і дійсно покращила можливості у наданні медичної допомоги хворим, додало спілкування представників фірми із завідувачем відділення інтервенційної радіології №2 Юрієм Легкодухим. У розмові торкнулись чимало питань: і особливості роботи на ангіографі, і технічні моменти експлуатації приладу, і те, які втручання та дослідження проводять на цій установці у ВОКЛ, і кількість пацієнтів, яким надаються медичні послуги.





Наступним співрозмовником Дерека Віна та Андреса Еске став завідувач відділення функціональної та УЗД-діагностики ВОКЛ Юрій Порчук. Адже саме сюди привезуть значну частину ультразвукових апаратів, придбаних завдяки другій фазі закупівель субпроекту.

«О, то ви вже знаєте, яка хороша наша техніка», – щиро посміхався Андрес Еске, побачивши, що фахівець власне працював на апараті «Philips».

«Так, і тому дуже радіємо тому, що отримаємо від вас за три місяці», – почув у відповідь.

Загалом гості відвідали чимало відділень і змогли поспілкуватися з фахівцями різних профілів, обговоривши з ними, зокрема, технічні новинки медичної техніки, яку випускає «Philips Medical Systems Nederland B.V.». У розмові звучали сподівання, що уже в найближчому часі можливості українських медзакладів, зокрема і ВОКЛ, дозволять купувати найсучасніші апарати та у рази підвищувати надання послуг населенню.

На завершення зустрічі Олександр Дудар подякував гостям та надійному партеру, якого вони представляють, – фірмі «Philips». Адже завдяки тому, що ця компанія взяла участь у тендерах у рамках субпроекту, надвисокої якості медичну техніку вдалося закупити за гарними цінами, з економією грошей. Натомість Дерек Він запросив заступника головного лікаря ВОКЛ до офісу виробника у Нідерланди – аби той ознайомився із новинками, які б варто було придбати у лікарню.

«Ми вражені…Приємно. І фахівцями, і технікою, і станом приміщення. Сподіваємося на те, що цей заклад стане нашим постійним партнером і поза субпроектом. Натомість обіцяємо якість та хорошу співпрацю на усіх етапах», – запевнили гості після майже двогодинного візиту до Волинської обласної клінічної лікарні.

І, до слова, пообіцяли докласти зусиль, аби прибути на Волинь ще раз, коли сюди привезуть УЗД-апарати.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024