У Ковельському МТМО відкрили нове приймальне відділення

01 Грудня 2021, 10:25
У Ковельському МТМО відкрили нове приймальне відділення 4491
У Ковельському МТМО відкрили нове приймальне відділення

Нове приймальне відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги уже працює для пацієнтів Ковельського МТМО.

Відбулося урочисте відкриття 30 листопада. 

Привітав гостей та колектив медиків генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер. Він також висловив безмежну вдячність усім, хто був причетний до реалізації цього масштабного проєкту. 

Нове відділення розширили до 1370 м. кв. До реконструкції воно розміщувалося лише на 157 кв. м. Продумано усе до найменших деталей: акцент зроблено на доступності, інклюзивності та багатофункціональності.

До послуг пацієнтів – комфортні палати для тимчасового перебування, п’ять санвузлів (зокрема два - для людей з інвалідністю), оглядові та діагностичні кабінети. Поруч з ними - потужна палата інтенсивної терапії, де є можливість надавати увесь спектр реанімаційних послуг. Далі розмістився операційний та рентгенохірургічний блоки з найпотужнішим ангіографом нового покоління NeuAngio 30C для діагностики та надання оперативної допомоги хворим з серцево-судинними патологіями.

Також до послуг пацієнтів - один з найкращих у західній Україні комп’ютерних томографів: Scenaria View, а ще - цифрова рентгенівська діагностична система Calypso F MTOes з найвищою якістю зображень

Для нового відділення придбано й апарат УЗД, системи вентиляції легень, монітори пацієнта, електрокардіографи, дефібрилятори та багато іншого. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024